SENESTE ARTIKLER

26 danske restauranter fik 35 Michelin-stjerner

Danmark har endnu en gang markeret sig på gastronomiens verdenskort. MAD - Den nye danske restaurant Alchemist i København...

Jægerlogik: Indfør trofæjagt på ulve for at sikre bestanden

Sidste år ynglede der en stork ved Bækmarksbro. Ved brug af lidt jægerlogik vil en jagttid på storke sikkert også øge antallet...

Danske Michelin-kokke skal tiltrække endnu flere tyske turister

Madoplevelser og gastronomi får hver tredje turist til at vælge Danmark som feriested. Ny kampagne sætter fokus på natur, råvarer og...

Import af fasankyllinger øger risiko for fugleinfluenza i Danmark

Man har fundet fugleinfluenza blandt vilde fugle i Polen og Tyskland. I Danmark udgør import af fasankyllinger en særlig risiko.

Det globale salg af økologi runder 100 milliarder dollars

Salget af økologiske fødevarer fortsætter med at sætte nye rekorder og er på verdensplan for første gang over 100 milliarder dollars....

Eksplosion i fødevareallergi booster salget af helsevarer

Antallet af fødevareallergikere er mere end tredoblet siden 2006. Det kan mærkes på salget af økologiske og allergivenlige varer,...

Minister: Eksporten af økologiske varer skal fordobles

Fødevareminister Mogens Jensen besøger onsdag verdens største økologimesse BioFach i Tyskland. Hans deltagelse er en del af indsatsen for at sikre en...

Proteinrige bønner, linser og kikærter på menuen landet over

Vegetarisk Forening fejrede i dag FN's internationale bælgfrugtsdag. Det skete i samarbejde med den indiske ambassade og indiske restauranter rundt om i...

Fire gange så mange tager ulovlige koraller med hjem fra ferierejsen

Danske turister smugler ulovlige konkylier og koraller med hjem i stor stil, viser nye tal. NATUR - Selvom det...

Ø-mærket fylder 30 år

Det økologiske mærke - Det røde Ø-mærke - er et af de stærkeste brands i Danmark og er kendt af stort set...