Venstre får ny partisekretær fra Axelborg

Christian Hüttemeier, der er kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer, bliver ny partisekretær i Venstre. Foto: Venstre

Lars Løkkes tidligere spindoktor forlader landbrugets højborg for at blive ny partisekretær i Venstre.

LANDBRUG – Kommunikationsdirektør Christian Hüttemeier stopper efter knap tre år i Landbrug & Fødevarer for at blive ny partisekretær i Venstre.

Hüttemeier har tidligere været ansat i Venstre. Først som partiets pressechef og senere som særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen. Før tiden i Venstre var Christian Hüttemeier journalist på Politikens og Jyllands-Postens Christiansborg-redaktioner.

»I Christian Hüttemeier får vi en mand, som kender partiet, vores bagland, vores organisation og de politiske beslutningsprocesser på alle niveauer. Christian tænker strategisk, og hans rolle i partiet bliver helt central«, siger Jakob Ellemann-Jensen, formand for Venstre.

Farvel til Axelborg
Med Christian Hüttemeiers afsked er det ifølge LandbrugsAvisen tredje gang på mindre end et halvt år, at Landbrug & Fødevarer må sige farvel til en markant kommunikationsprofil.

I august mistede Landbrug & Fødevarer pressechefen Søren Andersen, der i stedet blev særlig rådgiver for fødevareminister Mogens Jensen, og ved årsskiftet sagde direktøren for politik og kommunikation, Morten Høyer, farvel til agroindustriens organisation.