Thisted Bryghus klar med fire nye økologiske sodavand

Thisted Bryghus er klar med en ny serie, der omfatter fire økologiske sodavand.

Siden Thisted Bryghus som det første danske bryggeri lancerede den økologiske pilsner Øko Thy tilbage i 1995, har økologi været en vigtig del af bryggeriets identitet. Nu kommer fire nye økologiske sodavand på markedet.

Der er gang i produktudviklingen hos Thisted Bryghus, der nu sender fire nye økologiske sodavand i handelen: Thy Appelsin Økologisk, Thy Lemon Økologisk, Thy Rabarber Økologisk og Thy Hyldeblomst Økologisk.

»Økologiske sodavand har været et stort ønske fra vores kunder, og vi det ønske er vi glade for at kunne efterkomme«, siger direktør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus.

Øl, saft og sodavand
Bryghuset i Thy har senest lanceret en økologisk saftserie, som især henvender sig til restauranter og cafeer. Thisted Bryghus lancerede som det første større bryggeri økologisk øl tilbage i 1995, da den første økologiske bølge rullede hen over landet, og har nu et stort sortiment af økologisk øl, saft og sodavand.

»Vi arbejder hver dag på at skabe den optimale smagsoplevelse for kunderne, uanset om man køber øl, saft eller som nu økologiske sodavand. Og det er også lykkedes med de nye økologiske sodavand«, siger Aage Svenningsen. 

Han forventer, at de fire sodavand får følgeskab af flere i fremtiden. De nye sodavand er lige nu på vej ud i landets dagligvarebutikker, cafeer og restauranter.