Flæskestegen er udsolgt

En flæskesteg er ikke blot en flæskesteg. Man skelner mellem kamsteg, nakkesteg, ribbensteg og skinkesteg. Foto: Danish Crown

Slagterigigant kan allerede nu melde alt udsolgt af økologiske og krogmodnede kamstege.

MAD – Der er stadig fem dage til juleaften, men allerede nu kan Danish Crown melde udsolgt på alle dansk producerede økologiske og krogmodnede flæskestege af kamsteg. Tilbage er kun de billige, som der ofte er tilbud på.

De sidste almindelige flæskestege bliver leveret til supermarkedskæderne den 23. december, men de versioner, som kødgiganten betegner som »eksklusive flæskestege, som enten er krogmodnede, gourmetsaltede, økologiske, fra Friland, fra Antonius eller fra Bornholmergrisen«, er allerede udsolgt fra Danish Crown og på vej ud til supermarkederne de kommende dage.

– Vi har haft en stigende efterspørgsel på de eksklusive flæskestege af kamsteg, og selvom vi har gjort alt, vi kunne for at producere flest mulige op til jul, så er de totalt væk nu. Vi kan ikke levere flere inden jul, så der er kun det tilbage, som supermarkederne har fået nu, siger Torben Pedersen, der er ansvarlig for salg af fersk kød i Danish Crown.