Salling Group hjælper små leverandører under Corona-krisen

Salling Group omfatter butikskæderne Netto, føtex og Bilka. Foto: Salling Group

Salling Group udbetaler øjeblikkeligt 500 mio. kroner til mindre danske leverandører for at hjælpe dem under Corona-krisen, hvor likviditeten er stram.

MAD – Salling Group tilsidesætter kredittiden for allerede modtaget fakturaer fra små og mellemstore danske leverandører for et beløb på 500 millioner kroner. Det vil bidrage til at forbedre likviditeten hos små og mellemstore danske leverandører til Netto, føtex og Bilka.

Målet er at hjælpe danske virksomheder, så de bedre kan klare sig igennem den aktuelle krise, lyder det fra den store dagligvarekoncern.

– Vi ved godt, at det er et beskedent bidrag i det store billede sammenlignet med nationale hjælpepakker. Vores initiativ bidrager straks til at forbedre mindre virksomheders likviditet, og det er et af vores bidrag til, at Danmark kan bevare flest mulige arbejdspladser på den anden side af Corona-krisen, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Håndsrækningen med det umiddelbare kapitaltilskud dækker både leverandører af ydelser eller varer, som Salling Group anvender internt – eksempelvis i produktionen i bager- og slagterafdelinger eller i forbindelse med for eksempel rengøring og udbedring af bygninger.

– Vi oplever en fantastisk innovationskraft hos mange af de familieejede, traditionsrige og lokale producenter, som Salling Group samarbejder med. Den lyst til at udvikle nye varer og den mangfoldighed, der er i Danmark, vil vi gerne sikre, også er til stede i fremtiden, siger Per Bank.